Wednesday, July 18, 2012

Leapsa Liebster

Am primit o leapsa tare de la Bibb (BibbyEllen, formal). Multam, sweetie!
REGULI
1. Postează imaginea Liebster Blog Award
2. Spune 11 lucruri despre tine
3. Răspunde la întrebările adresate de cel care te-a nominalizat şi formulează un set nou de 11 întrebări pentru cei pe care îi nominalizezi
4. Nominalizează 11 persoane (+ link) care să realizeze acest tag
5. Mergi pe pagina lui şi anunţă-i
6. Nu da tag-ul înapoi!


11 lucruri despre mine:
1. imi este teama de inaltimi
2. sunt putin egoista
3. cartile sunt motivul pentru care nu innebunesc
4. imi plac zilele ploioase
5. lipsa tenesilor e o problema majora
6. imi place marea mai mult decat muntele
7. mi-as dori sa locuiesc in Canada
8. sau Irlanda
9. sunt obsedata de Supernatural
10. imi place sa desenez, desi nu ma pricep
11.imi plac cartile din epoca victoriana

Întrebările la care trebuie să răspund:


Ştii să minţi bine?
Nu prea.
Planifici chestii... sau îţi place ineditul?
Ineditul, desi este nevoie si de planificari (gen...maine ma trezsc la 9 am ca sa ma inscriu la liceu)
Respecţi vreun tipar anume, în general?
Huh? Umm...cred ca da, desi pana n-am citit intrebarea asta nu mi-am dat seama. Citesc zilnic, stau pe net zilnic...dar e un tipar propriu si nu ma gandesc la el ca la un program...nu ma gandesc la el deloc, mai degraba.
Ai vreo fobie?
Mi-e teama de inaltime, mi-e teama de oameni si de a lega prietenii cu ei, imi e frica de esecuri, imi e frica de mine insumi.
Cărţile sau netul? *întrebare capcană*
Cartile online:P
Lenevitul sau excursiile?
Greu de zis...sa lenevesc in masina (care merge, logic, catre destinatia excursiei)
Cum vezi tu prietenia adevărată?
Nu stiu. Nu am avut niciodata prieteni adevarati, inafara de jurnalul meu.
Cazi des? (şi la propriu şi la figurat)
La propriu doar daca ma apuc de facut ceva ce ma depaseste (patinat, de exemplu). La figurat...am caderi, nu neaparat dese, dar care ma marcheaza.
Cum descrii ziua perfectă?
Cum nu am avut niciuna pana acum, nu stiu cum ar putea fi.
Renunţi des?
Nu stiu daca des, dar usor.
Optimism sau pesimism?
Pesimism.

Merge la: oricine o vrea. Nu am starea necesara pentru a posta link-uri, mai ales ca blogul meu nu are prea multi follow-eri.

............................................................................................................

Acum...Bianca, simt ca ai scris aceste intrebari cu dedicatie. Gasesc in ele si repros. Spune-mi paranoica, daca nu e adevarat. Nu am renuntat, doar ca...lasa-ma sa-ti relatez cate ceva din viata mea. Am fost de mica un copil ciudat. La 8-9 ani, visam sa am prietena perfecta, care sa-mi fie confidenta, blah, blah, blah. Problema e ca daca spuneam un secret cuiva, acea persoana, inconstienta probabil din cauza varstei, de importanta acelui lucru pentru mine, il spunea tuturor. Au fost multe experiente in urma carora am devenit mai retrasa, mi-am pierdut increderea in oameni, dar mai ales in mine insumi. Simt ca nu ma ridic la nivelul asteptarilor, parintii mei au intotdeauna ceva de criticat la fizicul si comportamentul meu, desi i-am ascultat si n-am fost genul de adolescent rebel care sa fuga de acasa pe fereastra, sau sa-i jigneasca, ori sa sparga lucruri. Eu doar imi primesc loviturile (in trecut, erau la propriu) la figurat si dupa ce se termina ma duc undeva si plang. Nu-mi place faptul ca mi-am expus problemele aici, dar cum nu exista nimeni care sa le cunoasca, nu m-am mai putut abtine. Oricum, in urma atator experiente neplacute, am ramas o persoana cu probleme emotionale, sunt constienta de asta, iar acest lucru im iafecteaza si relatiile timide cu alte persoane, cum a fost tentativa de a ma imprieteni cu tine. Apoi, dintr-o data, ai trantit vestea ca eu am castigat concursul si dupa atatea esecuri mi-a fost teama sa nu dau gres si sa nu te dezamagesc.

Poti sa gandesti o rice despre mine, eu as zice ca sunt patetica, dar te rog sa nu-mi spui in fata. Nu cred ca as suporta.

Eu iti multumesc pentru leapsa. Mi-e dor de tine, Bibb, desi nu te cunosc aproape deloc.

3 comments:

Biancalena said...

Uh...Cu treaba asta m-ai emoţionat mult de tot. Nu ştiu cum vine asta, dar întotdeauna te-am simţit mai reticentă. Simţeam sinceritatea ta din laude, dar totodată şi reţinerea. Totuşi, întotdeauna mi-ai fost extrem de dragă. Nu te prea cunosc, nu mă prea cunoşti. Dar e un lucru "fericit" această simpatie reciprocă. Nu eşti patetică, te subapreciezi. Nu mai trebuie să faci asta, pentru că în tine zace un vulcan de emoţii şi talent, o podoabă ce străluceşte timid, dar sigur.
Hm. Tentativa ta de-a te împrieteni cu mine... Ei bine, lasă că vezi tu tentativă. Dacă tu nu mă abordezi direct, ca pe un om normal, am s-o fac eu! :))
Nu m-a interesat rezultatul de la sondajul concursului Trifoi cu patru foi. Am ştiut de la început că te voi alege pe tine. Îmi cer scuze că stagnez, sunt o neserioasă. Abia am aşteptat, şi încă aştept să scriu cu tine, însă sunt blocată. Dar nu renunţ. Îmi cer încă o dată scuze pentru neseriozitate. Leapşa şi premiul mi-au oferit acest prilej.
Te felicit că ai intrat la liceul dorit! (ai trimis mass-ul acela şi te-am găsit pe lista de admitere;) ) Mult succes şi..oricum. Vorbim noi pe mess!
Îţi mulţumesc că ţi-e dor de mine, "deşi nu mă cunoşti". Te pup dulce şi te respect!

KittygoesFoxy said...

Si pe mine m-au emotionat tare mult cuvintele tale, iar pe alocuri m-au facut sa zambesc. Ma bucur ca nu te-ai suparat ca am disparut pur si simplu. Iti multumesc pentru tot ce ai zis aici. Doar...multumesc.

LoStInDr3aMs said...

http://justonelastdance-lostindr3ams.blogspot.ro/2012/08/leapsa-muzicalax.html ai o leapsa de la mine;;)