Sunday, April 1, 2012

Biblioteca prafuita

Stau si privesc butoanele negre ale tastaturii batand ritmic cu unghiile in mouse. Un articol despre Biblioteca Prafuita...ar fi foarte usor sa "vars" minciuni de mult fumate si aprecieri false, insa nu sunt genul.
Ma gandeam sa afirm ca BP e un blog perfect, dar nu e asa. Este un blog ce se apropie de inima iubitorilor de carte, unde poti gasi multe, chiar multe chestii: de la poezii, recenzii si articole, pana la carti online si ajutor pentru al tau site. BeTo se ocupa de administrarea acestui blog, el e "seful":D si sta la dispozitia oricui, aproape tot timpul. A se citi ("ori de cate ori ai nevoie").
La ce s-a gandit el cu ale sale piulite ce nu iau pauza nici cand doarme?  Sa organizeze un concurs! Aici sunt mai multe detalii despre acesta. Mie, una, mi se pare genial! Nu am mai vazut un asemenea concurs, asa ca pentru mine e super-original. Daca nu-i adevarat, nu ma luati in seama! Poate ca bujiile mele au ruginit din cauza atator incercari de a iesi prin urechi:))
Daca sunteti interesati, BeTo isi cauta colegi "prafuiti" pentru echipa sa.
Aceasta este adresa la care puteti descoperi voi insisi mai multe despre blogul nu perfect, insa minunat, Biblioteca Prafuita.

No comments: